ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΡΟΣ

ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Λίγα λόγια για εμάς...

Η ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ εγγυάται την προτεραιότητα των εργασιών και τη μέγιστη δυνατή συνέπεια στους χρόνους παραλαβής – παράδοσης.

Ξεκάθαρα επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σαφήνεια στην επικοινωνία και στις προσφορές μας,ώστε επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας να μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια το κόστος των εργασιών μας. Σε αυτή την κατεύθυνση επιλέξαμε στις τιμές μας να συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α . προκειμένου να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις και παρερμηνείες.

Με ξεκάθαρες χρεώσεις, υπευθυνότητα σε κάθε στάδιο της συνεργασίας και τιμές που αντέχουν σε οποιαδήποτε σύγκριση σεβόμαστε τον καταναλωτή και επιδιώκουμε να προσδώσουμε και πάλι στις υπηρεσίες τη θέση που ανέκαθεν κατείχαν στην ελληνική κοινωνία.

Η  ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ στελεχώνεται από άτομα με ιδιαίτερη γνώση και εργασιακή εμπειρία επί σειρά ετών στον χώρο των μονώσεων δημιουργώντας έτσι μία σχέση σεβασμού και πλήρους εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή καθώς μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε ειδική απαίτησή του.

Τα συστήματα αποτελούν τη νέα γενιά εξελιγμένων μονώσεων και θερμομονώσεων που έχουν δημιουργηθεί από οίκους παραγωγής ειδικά για εφαρμογές σε κτίρια,σε κατοικίες και παράγονται κάτω από πολύ αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.

Αποτελούν πλέον πρότυπο σύστημα, προσφέροντας εκπληκτικό περιβάλλον, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων είναι πλέον από τους τομείς που συνεχίζουν να έχουν αντικείμενο στην οικοδομή σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

Τα συστήματα που διαθέτουμε βασίζονται κατά το μεγάλο ποσοστό στη σωστή θερμομόνωση και στεγανοποίηση και πιθανότατα να σας ενδιαφέρουν από αυτή την ενημέρωση.

Η ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ δραστηριοποιείται στα συστήματα μονώσεων από το 1978, κατέχοντας μάλιστα το πιστοποιητικό DIN CERTCO Gesellschaft fur `Konformitatsbewertung mhH (Αριθμός καταχώρησης RZ - IS – 018)

Οι άνθρωποι της εταιρείας μας έχουν εκπαιδευτεί πρακτικά σε θέματα μόνωσης στη Washington των Ηνωμένων Πολιτειών,αλλά και σε θέματα σχετικά με την καταλληλότητα στον κλάδο της οικοδομικής μόνωσης, της θερμομόνωσης όπως και στεγανοποίησης. Έχοντας σαφή και εμπεριστατωμένη γνώση του αντικειμένου,από την εμπειρία μας των 37 ετών και έπειτα από τα εντατικά σεμινάρια (DIN CERTCO GERMANY) είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα μονώσεων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αλλά και με χαρακτηριστικά στοιχεία αμερικανικών προτύπων.

Σήμερα, 37 ολόκληρα χρόνια μετά, το έργο συνεχίζεται και εμπλουτίζεται διαρκώς με την ίδια συνέπεια και ευθύνη. Συντάξαμε αυτή την σελίδα γνωριμίας με την βεβαιότητα ότι θα αποτελέσει σημαντικό ρόλο για την σωστή κατεύθυνση της συνεργασία μας. Η πείρα μας στο χώρο της μόνωσης εδώ και 37 χρόνια εξελίσεται συνεχώς, όπως και οι τεχνικές μας.

Αποκτώντας υψηλή εξειδίκευση ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε μας βοηθά στο να καλύπτουμε κάθε είδους μελέτες στον ευρύτερο τομέα της μονώσεις.

Στη μέχρι τώρα ανοδική μας πορεία, έχουμε εγκαταστήσει μονώσεις σε παρά πολλά δημόσια έργα μεγάλης κλίμακας αλλά και σε απεριόριστο αριθμό ιδιωτικών έργων, λειτουργούν όλα με άψογη συμπεριφορά.

Με απόλυτο σεβασμό,με σχέση ειλικρίνειας,συνέπειας και ευθύνης απέναντι στον πελάτη μας, προτείνουμε αυτά ακριβώς τα συστήματα που καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες. Οι εγγυημένες μας λύσεις ανταποκρίνονται σε κάθε είδους οικοδομή, από τα θεμέλια έως και την οροφή. Σας προτείνουμε αποτελεσματικές λύσεις που παραμένουν αμετάβλητες με την καλύτερη συμπεριφορά μέσα στο χρόνο. Συμβατά συστήματα πολύ υψηλής αντοχής έρευνας και τεχνολογίας.

Η ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ

Έχει στελεχώσει ένα επιτελείο επαγγελματιών και καταξιωμένων τεχνικών που προσφέρει πλούσιες μεθόδους στα συστήματα των μονώσεων, όπως και πλήθος πρακτικών λύσεων, αναλύσεων και απαντήσεων σε ερωτήσεις και απορίες πελατών.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

Οι επαγγελματίες του κλάδου μας ,/ Πολιτικοί μηχανικοί./ Πολιτικοί Μηχανολόγοι,/ Διακοσμητές ,/ Κατασκευαστικές εταιρείες ,/ Τεχνικές εταιρείες ,/ Ιδιοκτήτες ακίνητων,/ Κατασκευαστές ,/ κλ.π.

Αλλά και  προσιτές  τιμές  για  Ιδιώτες. Μετά το τέλος των εργασιών δίδεται γραπτή ΕΓΓΥΗΣΗ και τα ανάλογα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.

Οι προδιαγραφές της ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗΣ είναι η πολύχρονη εμπειρία μας των 37 ετών στων χώρο των μονώσεων και την υψηλή μας εξειδικεύσει με πιστοποιημένες διαδικασίες και συνεχές σεμινάρια.

Οι Προδιαγραφές της ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗΣ βασίζονται σε αυστηρές αρχές προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες των μονώσεων της κατασκευή σας.

Η ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ Όπως αναφερόμαστε και στης επόμενες σελίδες έχει την εμπειρία σε μια δύσκολη και ύποπτη αγορά για την εύρεση στο πλήθος της ποιότητας των υλικών και των τιμών.

Η ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ δεν σχετίζεται με το εμπόριο των υλικών και λειτούργει ανεξάρτητα και ανταγωνιστικά για την καλύτερη ποιότητα των υλικών και τιμών. Συμφώνα πάντα με την ανάγκη και την απαλλαγή από το εμπορικό συμφέρον και με γνώμονα να προτείνουμε στους πελάτες μας το συμφέρον τους,τόσο στις τιμές όσο και στην ποιότητα των υλικών. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε και κρατάμε της τιμές χαμηλές αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Προτείνοντας στους πελάτες αυτά ακριβώς τα συστήματα που καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες.

Η ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ.

Η σύγχρονη μέθοδος προσδίδει υψηλές εκπληκτικές ιδιότητες.

Ενημερώνει και προτείνει για την ποιότητα των υλικών που συντελούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του υλικού ακόμα και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ελαχιστοποιώντας τις εργασίες συντήρησης.
Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον που μας δείξατε για την συνεργασία σας με την ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ.

Οι τιμές που σας προσφέρουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς σε σχέση πάντα με την ποιότητα των προϊόντων και την άμεση εξυπηρέτηση που θα έχετε από εμάς.

Όπως καταλαβαίνεται μας είναι αδύνατον να καλύψουμε όλο το εύρος των υλικών που διαθέτει η αγορά. Ως εκ τούτου θα περιοριστούμε στα πιο καλά και πιο γνωστά. Για την καλύτερη ανάλυση της τεχνολογίας των παραπάνω εργασιών θα αναφερόμαστε κατά την εργασία του κτιρίου επί αυτού.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρύνιση.

X

Right Click

No right click